Latest Blogposts

Zo krijg je scherpere video's en foto's op Instagram

Last van niet scherpe video's op Instagram? Of foto's die op je telefoon er scherp uit zagen, maar eenmaal op Instagram er veel minder scherp uit zien?

Ik heb een hele simpele tip voor je waardoor zowel je video's als je foto's er voortaan super scherp uitzien.

De tip is echt heel simpel. Je hoeft maar 1 knopje aan te zetten. Ik laat je even zien waar je dat doet.

Stap 1. Klik op de menubalk (de streepjes rechtsboven)

Stap 2. Klik op "instellingen".

Stap 3. Klik op "account".

Stap 4. Klik op "datagebruik".

Stap 5. Zet het schuifje aan bij "uploads van hoge kwaliteit".

Dat is alles! Heb je voortaan veel scherpere foto's en video's en kan je je volgers nog beter laten zien wat je verkoopt.

 

 

Heb je je al aangemeld voor mijn GRATIS masterclass over Instagram?

Wil je dat je met je Instagram account veel meer mensen naar je modezaak en/ of webshop krijgt? Dan wil ik je graag uitnodigen voor mijn gratis masterclass waarin ik je laat zien hoe je aan je eerste 1000 Instagram volgers komt èn hoe je vervolgens van die volgers klanten maakt. Ik ga je precies vertellen wat je moet doen en ook nog eens op een manier dat het je weinig tijd kost, want je hebt het al druk genoeg.

De masterclass is op dinsdag 21 september. Je kan kiezen uit 2 tijdstippen: 9.30 uur of om 19.30 uur. Hij duurt ca. 1,5 uur. Hij is online en je volgt 'm heel eenvoudig via je eigen telefoon, tablet of computer vanuit je winkel, in de auto of thuis lekker op de bank.

Dit is de aanmeldlink.

 

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Zo krijg je scherpere video's en foto's op Instagram

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.