Latest Blogposts

UPDATE: Je kan nu op Facebook ook meteen je Instagram berichten maken en inplannen

Facebook heeft een gave update uitgerold. Je kan nu op Facebook in 1x zowel je Facebook als je Instagram berichten maken en inplannen. Dit gaat je super veel tijd schelen. Moest je eerst nog je Instagram berichten maken op je telefoon of in een programma zoals Planoly of Later, nu hoeft dat niet meer. Terwijl je je Facebook berichten maakt, kan je dat op dezelfde plek ook meteen doen voor Instagram.

Je kon al een paar jaar Instagram berichten inplannen in programma's zoals Planoly en Later. In die programma's kan je gratis een bericht met 1 foto inplannen. Meerdere foto's werd lastiger, want dat gaat in die programma's niet automatisch. Wil je in die programma's een video inplannen, dan moet je een betaald abonnement afsluiten.

Nu hoeft dat allemaal niet meer. Vanaf nu kan je GRATIS en VOLLEDIG AUTOMATISCH berichten inplannen voor Instagram met 1 of meerdere foto's en datzelfde geldt voor 1 of meerdere foto's. Daar worden we toch blij van?

Daarnaast kan je ook foto's en video's hergebruiken die je al op Facebook hebt geplaatst of die je hebt ingepland voor Facebook. Ook dat scheelt tijd, want dan hoef je niet alles dubbel up te loaden.

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

1 reactie op “UPDATE: Je kan nu op Facebook ook meteen je Instagram berichten maken en inplannen

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.