Latest Blogposts

Het inplannen van mijn Instagram berichten lukt niet. Wat doe ik fout?

Gaaf hè dat je tegenwoordig je Instagram berichten, net als op Facebook, volledig automatisch kan inplannen? Dus zonder dat je een push melding krijgt en het laatste stukje als nog handmatig moet doen.

Ik ben ontzettend blij met deze functie.

Nu kan je al je berichten voor de hele week inplannen en dan heb je er geen omkijken meer naar. 

Helaas zijn er nog steeds ondernemers of marketing medewerkers waarbij het automatisch inplannen van Instagram berichten nog niet lukt. Waardoor ze toch weer 's avonds op de bank een push melding krijgen. En het bericht handmatig moeten afmaken.

Lukt het automatisch inplannen bij jou ook niet?

De reden dat het niet lukt is dat je waarschijnlijk een bepaalde instelling niet goed hebt staan. En dan kan je blijven proberen, maar dan gaat het niet lukken...

Handleiding om het automatisch inplannen van Instagram te activeren

In deze video laat ik je stap-voor-stap zien wat je moet doen om deze functie eenmalig te activeren. Heel veel ondernemers weten niet dat ze dit moeten doen en daarom lukt het vol automatisch inplannen niet. Als je de stappen volgt, dan kan jij voortaan ook je Instagram berichten volledig automatisch in plannen. Gaat je heel veel tijd schelen.

In de video laat ik ook zien welk type berichten je automatisch kan inplannen. Want kan je nou een bericht met meerdere foto's inplannen? En hoe zit het met een Boomerang?

Help, de tekst bij mijn bericht is verdwenen

En ik laat je zien hoe je berichten die je niet automatisch kan inplannen zoals video's verwerkt nadat je op je telefoon een push melding hebt gehad. Heel veel mensen raken in paniek omdat de tekst bij hun bericht plotseling weg is. Die tekst is niet weg, maar die moet je terug toveren. Hoe je dat doet, ga ik ook laten zien.

 

 

Planoly

Ik gebruik voor het inplannen het programma Planoly. Tot 30 berichten per maand is dit programma gratis. Daarna betaal je $9 per maand. Als je video's of Stories wil inplannen heb je ook het betaalde abonnement nodig. Ik heb het zelf ook en vind het het geld zeker waard.

Met Planoly kan je zowel inplannen via je computer of via hun app op je telefoon of tablet. Je kan ook beide door elkaar gebruiken.

Andere programma's waarmee je Instagram berichten kan inplannen zijn o.a.: Later of Hootsuite. Zorg er altijd voor dat je een door Instagram gecertificeerd programma werkt. Dit zorgt er nl. voor dat het bereik van je berichten niet naar beneden gaat.

 

Heb je mijn 25 Instagram Tips speciaal voor Modewinkels al (gratis) gedownload?

Ja, stuur de 25 Tips naar me toe

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

1 reactie op “Het inplannen van mijn Instagram berichten lukt niet. Wat doe ik fout?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.