Latest Blogposts

Help, ik snap (nog steeds) niet hoe je Instagram berichten of Stories maakt

Wil jij Instagram gebruiken als marketing middel voor je modezaak? Maar snap je (nog steeds) niet hoe Instagram werkt? Hoe zet je nou een foto of video in je bericht? Hoe moet je in hemelsnaam iets in je Stories zetten? Op welke knoppen moet je dan klikken? Hoe zet je er tekst op? En kan je het ook nog verwijderen als het niet goed gaat?

Je bent echt niet de enige die nog niet weet hoe Instagram werkt. En het geeft ook niet dat je het helemaal niet weet. Instagram is namelijk weer heel anders dan Facebook.

Een tikkeltje gênant

Ik merk dat veel ondernemers (en marketingmedewerkers) het een beetje gênant vinden dat ze niet weten hoe bepaalde dingen in Instagram werken. En het daarom niet durven te vragen aan anderen. En al helemaal niet aan hun kinderen, want die zien hun al aankomen. Pa en ma moeten ook zonodig op Instagram. Iedereen weet toch inmiddels wel hoe je Stories maakt met stickers, tekeningen, tekst etc??!

Ik ga je daarom helpen!

  • In de video laat ik je stap-voor-stap zien hoe je een Instagram bericht maakt met een foto of video, hoe je er vervolgens tekst bij zet en hoe je het doet met Hashtags.
  • Als 2e laat ik je zien zien hoe je berichten in de Stories maakt. Hoe zet je daar een foto of video in? Hoe zet je er tekst op? Hoe teken je er wat op? En hoe werken die stickers?

LET OP: na deze uitzending weet jij precies hoe de berichten en de Stories werken en kan je meteen aan de gang met je Instagram account.

Heb je bij het bekijken van de video een vraag? Zet 'm dan in de reacties hieronder, dan kan ik 'm beantwoorden

 

 

Heb je mijn 25 Instagram Tips speciaal voor Modewinkels al (gratis) gedownload?

Ja, stuur de 25 Tips naar me toe
 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Help, ik snap (nog steeds) niet hoe je Instagram berichten of Stories maakt

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.