Latest Blogposts

3 apps waarmee je op je telefoon of tablet een stukje van je video kan afhalen

In 2018 kan je er niet meer omheen. Wil je nog opvallen op Facebook en Instagram dan zal je iets met video moeten gaan doen.

Bijvoorbeeld een video waarbij je al vertellend een aantal (nieuw binnengekomen) items laat zien. Maar ook in Insta Stories (die berichten bovenaan je Instagram account) wordt video steeds belangrijker.

Of je er nou zin in hebt of niet, je zal in 2018 iets met video moeten gaan doen. En geloof me, er zijn maar weinig ondernemers (of medewerkers) die super enthousiast worden van het idee dat ze op video moeten. Ik sta zelf ook nog steeds niet te popelen om op video te gaan, maar doe het omdat het enorm goed is voor mijn marketing.

Dat geldt voor jouw winkel!

Een Facebook bericht met video bereikt meer mensen en wordt sneller bekeken

Een Facebook bericht met een zelf opgenomen video bereik je niet alleen veel meer mensen, maar mensen zien beter wat je te koop hebt en worden sneller enthousiast en komen dankzij de video eerder naar je winkel toe.

Ondernemers die al regelmatig met video's bezig zijn waarin ze al vertellend items laten zien merken dit direct in hun omzet. Vaak krijgen ze dezelfde dag al meerdere klanten die dankzij de video's naar de winkel komen. Hoe gaaf is dat?!

2018 wordt dus het jaar van de video!

3 apps waarmee je op je telefoon of tablet een stukje van je video kan afhalen

En dan heb je eindelijk een video opgenomen en dan blijkt dat het begin- of eindstukje er eigenlijk af moet. Hoe doe je dat zonder ingewikkelde programma's? En het liefst ook nog op je telefoon.

Ik heb 3 apps waarmee je gewoon op je telefoon of tablet een stukje van je video kan afhalen. Geen gedoe. Binnen enkele seconden ben je klaar. Alle 3 de apps werken werken net even anders en je moet zelf even kijken wat voor jou het fijnst werkt.

In onderstaande video laat ik zien hoe deze 3 apps werken. Downloaden en je kan zelf aan de gang.

 

 

  Quick

 KineMaster

  iMovie

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “3 apps waarmee je op je telefoon of tablet een stukje van je video kan afhalen

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.