Latest Blogposts

Door dit te doen verkoop je veel makkelijker

1,5 week terug ging ik naar Spanje met een groep andere ondernemers voor een super toffe business retraite.

Het was nog net maart, dus ik had een half vol vliegtuig verwacht. Tot mijn verbazing zat het echter bomvol. Allemaal Nederlanders.

De ondernemers waar mee ik ging zaten op andere vluchten en ook bij hen was het vliegtuig vol. We zagen dat alleen die dag al 7 Transavia vliegtuigen naar Alicante gingen.

Met de april/mei vakantie in het vooruitzicht gaat het vast nog drukker worden. Als het eind maart/ begin april al zo druk is denk ik dat er de komende vakantie heel veel Nederlanders (en Belgen) naar de zon gaan.

Misschien denk je nu: leuk voor ze, maar wat moet ik met die info?

Aan al die mensen die met vakantie gaan kan jij je nieuwe collectie verkopen. Een vakantie betekent vaak dat we nieuwe kleding, badmode of schoenen willen. Kassa!

Nu aan jou de taak om te zorgen dat ze die items bij jou komen kopen.

Je kan natuurlijk Instagram en Facebook berichten en stories maken waarin je bij vertelt dat dit super leuk items zijn voor op vakantie.

Maar....dit kan slimmer, waardoor je meer gaat verkopen.

In deze video laat ik zien wat je moet doen.

 

 

 

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Door dit te doen verkoop je veel makkelijker

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.