Latest Blogposts

Hoe plan je berichten in op Facebook?

In deze Facebook Live uitzending laat ik zien hoe je Facebook berichten inplant. Wist je dat je zowel op je computer, als op je tablet of telefoon berichten kan inplannen?

Veel moderetailers gaan naar Facebook en maken dan een bericht. De volgende dag gaan ze weer naar Facebook en maken ze weer een bericht. En de dag erna is het zo druk, dat ze helemaal vergeten een bericht te plaatsen. Herken je dit? Doe jij dit ook?

Ik raad je aan om het anders te doen! Het is veel slimmer om 1x per week even te gaan zitten en al je berichten voor de hele week in 1x in te plannen. Hierdoor bespaar je tijd, het geeft ontzettend veel rust en het zorgt ervoor dat je volgers dagelijks wat van je horen. Ook al staat je winkel stampvol, zijn al je medewerkers ziek en moet je zelf inspringen of ben je op inkoop. Je Facebook berichten lopen door. Heerlijk toch?

 

 

Ps. heb je mijn 25 Facebook Tips die zorgen voor Meer Likes, Reacties, Delen. Maar vooral voor Meer Klanten en Omzet al gedownload? De tips zijn speciaal voor modewinkels en je krijgt ze tijdelijk gratis van me >> https://retailfans.nl/25-facebook-tips/

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Hoe plan je berichten in op Facebook?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.