Latest Blogposts

Hoe zorg je ervoor dat ZOVEEL MOGELIJK mensen een Private shopping afspraak maken?

Nu klanten op afspraak mogen komen shoppen is het belangrijk dat je zoveel mogelijk afspraken krijgt. In de winkel verkoop je nou eenmaal veel meer, dan online.

Ik daarom 3 tips voor je om meer private shopping afspraken te krijgen.

 

 

Zondag 28 februari om 11.00 uur geef ik een gratis workshop waarin ik laat zien hoe je de komende weken 10x zoveel private shopping afspraken èn bestellingen via privé berichtjes krijgt. Zelfs van mensen die normaal bij je grootste concurrent kopen?

De workshop kan je heel eenvoudig volgen via je telefoon, tablet of computer. Meld je gratis aan via deze link.

 

Help, ik kan de afsprakenknop niet toevoegen

Ik heb van meerdere ondernemers gehoord dat ze het niet lukt om een afsprakenknop toe te voegen aan hun Facebook pagina. Daarom heb ik een extra video gemaakt waarin ik laat zien hoe je dit probleem oplost en je alsnog de knop krijgt.

 

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

1 reactie op “Hoe zorg je ervoor dat ZOVEEL MOGELIJK mensen een Private shopping afspraak maken?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.