Latest Blogposts

Hoe zorg je er voor dat berichten die klanten op jouw Facebook pagina plaatsen getoond worden aan je volgers?

Vanaf deze week start ik een nieuwe rubriek: "Stel je vraag aan Mirjam". Heb jij ook een vraag? Plaats 'm onderaan dit artikel als reactie of stuur even een mail.

De vraag van deze week is: "Hoe zorg je er voor dat berichten die klanten op jouw Facebook pagina plaatsen getoond worden aan je volgers?"

Als klanten een bericht of recensie op jouw Facebook pagina plaatsen dan wordt dat bericht namelijk niet getoond aan je volgers. Want het bericht komt in de linkerzijbalk op je pagina terecht en niet op je timeline.

Niet handig, want als een klant een compliment heeft geplaatst wil je natuurlijk dat iedereen het ziet.

Hoe kan je er voor zorgen dat je volgers toch dit soort berichten zien?

In de video laat ik je zien hoe je dat doet.

 

Heb jij ook een vraag voor mij?

Kom je ergens niet uit? Of loop je al langer rond met een vraag? Stel je vraag en om de week kies ik een vraag uit om te beantwoorden.

Waar mag je vraag over gaan?

Over nieuwsbrieven sturen (e-mailmarketing), Facebook, adverteren op Facebook, andere social media kanalen (Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest), video's maken, website, bloggen, webshop, testimonials, klanten etc.

Stel je vraag hieronder als reactie of stuur je vraag per mail aan: mirjam@retailfans.nl

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

6 reacties op “Hoe zorg je er voor dat berichten die klanten op jouw Facebook pagina plaatsen getoond worden aan je volgers?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.