Latest Blogposts

Hoe maak je in 5 minuten van foto's een video voor Facebook?

Heel veel mode ondernemers vragen hoe je nou toch zo’n mooi filmpje voor op Facebook maakt. En dan bedoel ik zo'n filmpje waarbij foto's van een fabrikant of eigen gemaakte foto's in het filmpje zijn verwerkt.

Het lijkt zo moeilijk, maar dat is het helemaal niet. Ik laat zien hoe je binnen 5 minuten een soortgelijk filmpje als hieronder maakt.

Deze Facebook video kan je zelf ook in 5 minuten maken

Geplaatst door Voorbeeld op woensdag 23 maart 2016

 

Facebook geeft video voorrang boven foto's. Video's worden momenteel veel vaker vertoont. Door regelmatig een video te plaatsen krijg je een super bereik, dat wil jij toch ook?!

In onderstaande video laat ik je 3 manieren zien waarmee je binnen 5 minuten van je foto's een video te maakt.

 

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

In de video verwijs ik naar de app Flipagram. Die vindt je hier.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw filmpje. Ik zou het leuk vinden als je de link naar je filmpje of je pagina hieronder zet.

Credits foto's: Tramontana

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

7 reacties op “Hoe maak je in 5 minuten van foto's een video voor Facebook?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.