Latest Blogposts

Hoe maak je klikbare buttons voor in je nieuwsbrief?

Als je een link in je nieuwsbrief zet wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk lezers er op klikken. Om je link meer op te laten vallen kan je een gekleurde button in je nieuwsbrief zetten en daarachter zet je de link.

Wist je dat je deze buttons heel makkelijk zelf kan maken? In deze uitzending laat ik zien hoe je dat doet.

Buttons maken

De buttons kan je via deze website (gratis) maken. Je kan ze maken in elke gewenste kleur en maat, met of zonder gekleurd kader erom heen, met of zonder schaduw. Hieronder zie je een aantal voorbeelden die ik zelf heb gemaakt.

Let op: download de buttons als PNG, dan is de tekst scherper.

Kleurnummer achterhalen

In Facebook Live aflevering #4 liet ik zien hoe je het kleurnummer achterhaalt van bijvoorbeeld een button van iemand anders of van de kleuren uit een kledingstuk. Hier kan je zien hoe je dat doet.

 

 

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Hoe maak je klikbare buttons voor in je nieuwsbrief?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.