Latest Blogposts

Hoe zet je een banner met bijv. de tekst "Ook op deze leuke items krijg je nu 30% korting" op je foto's?

In deze Facebook Live uitzending laat ik zien hoe zet je in het gratis programma Canva een banner met tekst op je foto's zet.

Dit soort banners werken in de Sale heel erg goed. 1. je bericht valt veel meer op, 2. je onderscheidt je van alle andere modezaken die Sale hebben, 3. je laat zien dat er bij jou in de Sale nog hele leuke items hangen.

Vooral dat laatste is belangrijk. Veel consumenten denken na een aantal weken Sale dat alle leuke items inmiddels weg zijn. En dat het niet veel zin meer heeft om langs te gaan. Of om de webshop te bezoeken. Door gedurende de hele Sale leuke items te laten zien laat je zien dat het wel degelijk zin heeft om langs te komen.

 

 

Facebook Raster Templates tijdelijk gratis te downloaden

In de uitzending heb ik ook verteld hoe je tijdelijk gratis aan mijn Facebook Raster Templates kan komen. Die Raster Templates zijn super handig als je zo nu en dan een advertentie van je bericht wil maken. Als je nl. een advertentie wil maken is het belangrijk dat je tekst niet meer dan 20% van de foto beslaat, want anders betaal je de hoofdprijs en wordt je advertentie ook nog eens minder vaak getoond.

Deze rasters kan je uploaden in Canva of in elk ander fotobewerkingsprogramma en dan kan je zo'n raster even op je afbeelding leggen. Vervolgens zie je meteen of je goed zit. Of dat de tekst wat naar boven of naar onderen moet. Deze rasters zijn niet alleen handig, maar ze besparen je ook enorm veel tijd. Normaal gesproken krijg je de rasters alleen als je een cursus bij mij koopt, maar tijdelijk kan je ze gratis downloaden. In de uitzending geef ik de link.

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Hoe zet je een banner met bijv. de tekst "Ook op deze leuke items krijg je nu 30% korting" op je foto's?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.