Latest Blogposts

Wat is jouw meest dringende vraag over Facebook?

Ik ga binnenkort weer een gratis online training geven.

Dit keer over:
Facebook succesvol inzetten voor je winkel.

Nu kan ik zelf een heleboel handige tips en trucs bedenken die jou beslist gaan helpen om van jouw fanpage een succes te maken.

Die komen er zeker, maar ik hoor liever eerst van jou waar jij tegen aan loopt bij het inzetten van Facebook.

Wie weet kan ik jouw vraag behandelen in de training.

 
Mijn vraag aan jou is daarom de volgende:
 

Wat is jouw meest dringende vraag over Facebook?

 

Of de vraag nou klein is of heel groot, maakt niet uit.

Je kunt me deze vraag stellen hieronder in een reactie.
Ik zou het leuk vinden als je me dit laat weten, zodat ik in mijn training zoveel mogelijk op maat voor jou kan maken.

Ik kijk uit naar je vraag!
Alvast bedankt.

 
Stel je vraag hieronder hieronder in een reactie

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

4 reacties op “Wat is jouw meest dringende vraag over Facebook?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.