Latest Blogposts

Vrienden uitnodigen om je Facebook pagina te liken

Vrienden uitnodigen om je Facebook pagina te liken kan alleen vanuit je persoonlijke profiel. Log in als jezelf en typ vervolgens in het zoekscherm de Facebook naam van je winkel in.

Ga rechts boven naar "publiek uitbreiden". Klik vervolgens op "vrienden uitnodigen". Je krijgt dan een lijstje met de namen van al je vrienden. Per vriend kan je aangeven of je die wilt uitnodigen.

 

 

vrienden-uitnodigen-facebook-pagina
Zoals je ziet kan je ook je e-mail contacten uitnodigen. Ik zou hier geen gebruik van maken, want dit kan spammerig overkomen.

 

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

1 reactie op “Vrienden uitnodigen om je Facebook pagina te liken

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.