Latest Blogposts

Zo krijg je consumenten tijdens Black friday sneller naar je modezaak

Tijdens Black Friday wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk consumenten naar jouw modezaak komen. Er is echter 1 probleem: duizenden winkels doen mee aan Black Friday. Al die winkels laten op Facebook, Instagram en in hun nieuwsbrief zien wat voor actie ze hebben.

Consumenten worden overspoeld met berichten van 10, 20 en zelfs 50% korting, korting op alle zwarte items, korting op bepaalde merken.

In deze video geef ik je een tip waarmee je ervoor zorgt dat consumenten tijdens Black Friday ervoor kiezen om naar jouw modezaak te komen.

 

 

 

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Zo krijg je consumenten tijdens Black friday sneller naar je modezaak

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.