Latest Blogposts

Foto van de pagina eigenaar toevoegen

Het blijkt dat veel mensen op je Facebook pagina naar het kopje "info" gaan. Vaak denken we dat niemand daar kijkt, maar dit blijkt niet zo te zijn. Heel veel mensen kijken daar dus wel.

Bij het kopje "info" kan je ook aangeven wie de pagina eigenaren zijn. Deze functie was een tijdje weg, maar is nu weer terug. Ik heb bij RetailFans ook mijn eigen foto toegevoegd (zie het plaatje hieronder).

Het is voor een (toekomstige) klant hartstikke leuk om te zien wie er zoal werken in je winkel. Ik wil je daarom aanraden om minstens 1 foto toe te voegen. in ieder geval die van jou als eigenaar.

Het is eigenlijk nog veel leuker als je een aantal medewerkers toevoegd. Zeker van degene die regelmatig wat op de pagina van de winkel posten. Je volgers weten dan wie de berichten schrijven en zien dan meteen de gezichten. Ook dit schept weer een band met je winkel. Voorwaarde is wel dat je alleen foto's kan toevoegen van mensen die de pagina beheren.

 

Foto pagina eigenaar

Hoe voeg je de foto's toe?

  • Ga naar je pagina en dan naar instellingen
  • Klik op uitgelicht
  • Klik op uitgelichte pagina eigenaren toevoegen

 

Uitgelichte pagina eigenaar toevoegen

 

Vervolgens krijg je onderstaand plaatje. Hier kies je wie je wilt toevoegen. Je kan ze ook allemaal aanklikken. Onderstaand plaatje is van een pagina waar ik mede eigenaar van ben.

Kies welke pagina eigenaren je wil uitlichten

 

Ik hoop dat je dit gaat toe passen! Op Facebook geldt echt: hoe persoonlijker je pagina, des te meer krijgen je volgers een band met je winkel.

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Foto van de pagina eigenaar toevoegen

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.