Latest Blogposts

Hoe voeg je een beheerder toe aan je Facebook pagina?

Je kunt aan de Facebook pagina van je winkel meerdere medewerkers koppelen. Handig, want dan hoef je niet altijd zelf de berichten te plaatsen of te reageren.

Als je een medewerker toevoegt kun je bepalen wat hij allemaal mag doen op de pagina. Zo kun je hem de zelfde rechten toekennen als je zelf hebt. Maar je kunt hem ook redacteur maken. Hij kan dan wel berichten plaatsen en reageren, maar bijvoorbeeld niet de instellingen wijzigen.

Hoe voeg je een medewerker toe?

  • Ga naar instellingen
  • Klik op paginarollen
  • Voeg het e-mailadres toe waarmee je medewerker in logt bij zijn of haar persoonlijk profiel. Weet je medewerker het e-mailadres niet? Dat zie je door even uit te loggen of naar je account instellingen te gaan en te kijken onder e-mailadres
  • Nadat je iemand hebt toegevoegd krijgt hij of zij een mail om het te bevestigen

 

Pagina beheerder toe voegen

 

 

Mirjam heeft sinds 2012 honderden modezaken geholpen aan structureel meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna modevormgeving aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider. Ook heeft zij een webshop voor de winkel opgezet en gerund.
Meer over

0 reacties op “Hoe voeg je een beheerder toe aan je Facebook pagina?

Plaats een reactie


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.