Wil je dat jouw agenda de komende weken bomvol staat met klantafspraken? Laat mij je helpen

Op verzoek van veel oud-cursisten heb ik iets heel gaafs bedacht

Tijdens de cursus Omzet verhogen met Facebook & Instagram advertenties heb ik je geleerd hoe je adverteert op zowel Facebook als Instagram. We hebben ontzettend veel gedaan. Nu moet je het zelf doen. Ik merk dat dit voor velen toch nog lastig is.

Welk berichten kan ik het beste adverteren? Wat moet er wel en wat niet in de tekst staan? Misschien ben je nog niet zo zeker van jezelf en vind je het best nog een gedoe om een advertentie aan te zetten. Bang dat je iets verkeerds doet. Of je krijgt meldingen waar je geen raad mee weet.

Daarnaast verandert de situatie ook per week. Eerst moest je in je advertenties mensen verleiden om iets te kopen via WhatsApp zodat jij het kon bezorgen. Toen mochten ze afhalen en momenteel mogen ze op afspraak langs komen. Over 2 weken is het misschien weer anders....

Jij weet ook dat je met berichten plaatsen op Facebook en Instagram het elke keer dezelfde mensen zijn die het zien. Met al je gratis berichten en stories bereik je ook slechts een deel van je volgers. Dat schiet niet op. Zeker nu niet!

Alleen m.b.v. advertenties zorg je ervoor dat 100% van je volgers je berichten ziet. En daarnaast kan je met advertenties heel veel nieuwe mensen bereiken. Ik heb je geleerd dat je zelfs de klanten van jouw concurrent jouw advertenties kan laten zien. De afgelopen maanden had je hier niks aan, want ook bij je concurrent kwam niemand. Maar nu jouw concurrent ook weer mensen op afspraak mag ontvangen raad ik je aan om aan hun klanten jouw advertenties te laten zien. Als je maar genoeg leuke dingen laat zien maken ze voortaan een afspraak bij jou i.p.v. bij hen.

Misschien merk je dat er momenteel nog te weinig afspraken ingepland worden. Misschien weet je niet zo goed wat voor advertenties je moet maken om mensen te verleiden om een afspraak in te plannen. Misschien wil je wel weer adverteren, maar vind je het nog steeds lastig.

 


Hoe lekker zou het zijn als ik je de komende 3 maanden nogmaals ga helpen bij het maken van advertenties? Advertenties waarvan je zeker weet dat ze voor veel omzet zorgen

Ik kreeg van meerdere oud cursisten de vraag of ik nog eens met ze mee kan kijken. Omdat ik die vraag wel heel vaak kreeg heb ik iets unieks bedacht.

Ik heb een heel gaaf programma gemaakt waarin ik jou, als oud-cursist, 3 maanden lang nogmaals ga helpen. We gaan nogmaals samen jouw advertenties maken. Advertenties waarmee jij de komende weken je agenda vol krijgt. Waarmee je daarnaast ook veel bestellingen krijgt via afhalen, bezorgen of via je webshop (als je die hebt).

Kijk ik 3 maanden lang met je mee, kan je mij alles vragen, Hoef je het niet alleen te doen. Gaan we er samen voor zorgen dat je de komende maanden heel veel gaat verkopen.

Eerst zorgen we dat jouw agenda vol komt met afspraken. En als je weer volledig open mag zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen naar jouw winkel komen.

 


Hoe ziet het programma er praktisch uit?

 


Wanneer moet je op de knop drukken en mee doen?

  1. Je wil er de komende maanden alles uithalen (want we weten niet wat er hierna nog voor Corona ellende gaat komen) en daarom wil je dit met mij samen doen
  2. Je bent nog onzeker over het adverteren en kan wel wat hulp gebruiken
  3. Je hebt een stok achter de deur nodig want je weet van jezelf dat je het adverteren te weinig doet waardoor je omzet laat liggen (en ook nog eens je kennis over het adverteren verloren gaat)

 


De komende 3 maanden gaan van grote invloed zijn op je bedrijf. Pak de kans om, nu het kan, zoveel mogelijk mensen naar je winkel te krijgen. Als je nu goed verkoopt heb je dat alvast binnen.


Investering

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik bied dit programma aan voor € 595,- exclusief BTW of 3 termijnen van € 229,- exclusief BTW.

Maar als je je aanmeldt vóór vrijdag 21 januari 17:59 uur, dan krijg je € 100,- korting en betaal je slechts € 495,- exclusief BTW of 3 termijnen van €195,- exclusief BTW.

Nu kun je denken: “dit kost weer geld”. Maar als je niks blijft doen kost het je de komende maanden nog meer omzet. Omzet die je laat liggen en die je concurrent wel binnen krijgt omdat hij of zij wel adverteert.

Als jij slechts 1 goede advertentie maakt en je verkoopt daarna aan 7 klanten iets van 79,95, dan heb je de investering er al uit. Laat staan als je i.p.v. 7 klanten aan 20 klanten iets verkoopt. Als je er niet in gelooft dat jij 1 goede advertentie kan maken, dan is dit programma niks voor jou. Geloof je er wel in, dan wil ik je heel graag erbij hebben.

We starten op maandag 24 januari a.s. Het perfecte moment!

 

 

Veel gestelde vragen