Ik heb je heel veel tips met je gedeeld en ik heb je hopelijk veel mooie inzichten mogen geven die jou helpen met het verhogen van je omzet door Instagram. Want wat ik je vertelde werkt, gegarandeerd. We hadden echter maar 1,5 uur ..... en er is nog zoveel meer dat ik je kan leren om van Instagram een gegarandeerde omzetgenerator te maken.

Dit leer ik je allemaal in mijn 12-weekse cursus 
'Omzet Verhogen met Instagram' 

Omzet verhogen met Instagram is dé cursus voor modezaken die nu nog tussen de 0 en 1000 volgers hebben en die de komende maanden flinke omzet willen halen uit Instagram. Maar zelfs als je boven de 1000 volgers zit heb je ontzettend veel aan deze cursus, want we gaan het nl. ook over strategieën hebben.
Strategieën die ervoor zorgen dat je meer volgers en meer interactie krijgt & strategieën die ervoor zorgen dat je volgers keer op keer naar je winkel komen of gaan bestellen in je webshop. Daarnaast laat ik je in de cursus natuurlijk ook alle functies van Instagram zien. De cursus is daarom zowel voor beginners als voor gevorderden. 

Op Google en Youtube staan duizenden video’s over Instagram. Maar wat je daar niet vindt zijn bewezen strategieën waarmee je als modezaak of webshop klanten via Instagram krijgt.
Je gaat onder mijn begeleiding aan de slag met jouw Instagram account. Ik vertel je precies wat je moet doen. Je hoeft niks zelf uit te zoeken. Je krijgt mijn bewezen stappenplan, handige checklists en templates.
Ik heb de afgelopen jaren tientallen modewinkels, schoenenwinkels, lingeriewinkels, mode-accessoires winkels en babyspeciaalzaken geleerd hoe ze via Instagram extra klanten naar hun winkel of webshop krijgen. Veel modezaken die ik geholpen hebben krijgen zelfs nu meer klanten via Instagram, dan via Facebook. Velen van hen hebben door het goed inzetten van Instagram een omzetstijging van 10% (!). Ik heb zelfs klanten die op nog veel meer zitten. En dat niet alleen bij modezaken met een doelgroep onder de 30 jaar, maar ook bij modezaken met klanten vanaf een jaar of 30.

Als jij dit ook voor jouw winkel wilt, laat mij je dan helpen. Ik zou het zo zonde vinden als je die extra gegarandeerde omzet laat liggen. 

Door het samen met mij te doen heb je niet alleen sneller resultaat, maar je voorkomt ook dat je onnodig tijd verspilt met het maken van stories & berichten die niet aanslaan bij jouw doelgroep. Waardoor je nauwelijks nieuwe volgers krijgt, laat staan dat de volgers die je al hebt in grote getale naar je winkel komen.


Doordat ik deze cursus al met heel veel modezaken heb gedaan, weet ik het resultaat van deze cursus.

Aan het eind van deze cursus: 

 • Heb jij je omzet verhoogd dankzij Instagram
 • Weet je exact wat je moet plaatsen om via Instagram meer klanten naar je winkel te krijgen
 • Heb je geleerd hoe je qua tijd zo efficiënt mogelijk berichten en stories maakt, waarbij het lijkt of je de hele dag op Instagram zit, maar in werkelijkheid is dat niet zo
 • Krijg jij naast je bestaande klanten ook een hoop nieuwe klanten binnen
 • Heb je daarnaast ook nog eens veel meer volgers gekregen, wordt er veel meer gereageerd en geliked
 • Is jouw account veel leuker om te volgen dan dat van conculega winkels                                                

De cursus is 12 weken en start op 9 mei 2022. Als je tussendoor met vakantie gaat is dat geen enkel probleem. Je kan de lessen in je eigen tempo volgen en mocht je bij een vraag & antwoord sessie niet aanwezig kunnen zijn dan kan je toch je vragen indienen en dan krijg je achteraf de opname. 


In de cursus Omzet verhogen met Instagram krijg je:

 • Videolessen met alles wat je nodig hebt om een geweldig Instagram account te krijgen, waar je dagelijks klanten door krijgt. Op maandagochtend om 8.00 uur krijg je een module waarmee je die week aan de slag gaat.We hebben ook rust/ inhaalweken, dan krijg je even geen module, maar kan je of even niks doen of inhalen waar je nog niet aan toegekomen bent. Er is geen haast, je kan alle modules op je eigen tempo doorlopen. Je krijgt een jaar lang toegang tot alle lesstof.
 • Alleen van video's kijken gaat je account niet groeien. Daarom krijg je ook opdrachten zodat je het ook echt gaat doen. Elke opdracht zorgt ervoor dat je meer volgers krijgt, of meer interactie krijgt of dat er meer mensen naar je winkel of webshop komen om iets te kopen.
 • Je krijgt gedurende de cursus mijn persoonlijke hulp en ik geef jou feedback op alles wat je plaatst.Wat doe je goed en mag je meer van doen. En wat kan je beter anders doen. Ik kijk dus echt met je mee.
 • 6x een online vraag- en antwoord webinar, waarin je live aan mij al je vragen kan stellen. Niet alleen van je eigen vragen leer je heel veel, maar ook door de vragen die andere deelnemers stellen. Kan je een keer niet bij het vraag- en antwoord webinar zijn? Geen enkel probleem. Geef van te voren je vragen door en kijk na afloop de opname.
 • Bij de cursus zit een besloten Facebookgroep. Want ongetwijfeld heb je tussendoor ook vragen. En je mag hier zoveel vragen stellen als je wil, al zijn het er 10 per dag. We zijn er om jet e helpen. Je hoeft het niet alleen te doen!

Je investering is normaal € 1015,-, maar als je je voor donderdag 28 april 18:00 uur inschrijft, krijg je €320 korting en betaal je slechts € 795,- (of in 3 termijnen van € 299,- of in 6 termijnen van €155,-).

 

 

Extra Bonussen!
Als je je aanmeldt voor donderdag 28 april voor 18.00 krijg je bovendien als nog twee gave bonussen erbij!

BONUS #1: Live deelnemen aan een exclusieve Hotseat sessie t.w.v. €125,- In deze sessie bekijk ik jouw Instagram account en krijg je van mij feedback en tips. We doen dit ineen kleine groep zodat je ook heel veel leert van accounts van andere modezaken.

BONUS #2: Mijn eigen Presets (filters) die je over je Instagram foto's kan doen t.w.v.€95,-. De presets kan je uploaden in de gratis app 'Lightroom' en daar kan je dan makkelijk je foto's mee bewerken. Heb je een foto die te donker is of is het licht niet mooi? Dan is dat nu verleden tijd. Met 1 klik plak je 1 van mijn presets/filters ervoor en dan heb je meteen een top foto. Dit gaat je heel veel tijd en gedoe besparen .

Je kan je tot donderdag 28 april 18.00 uur aanmelden voor € 795, (of in drie termijn van € 299,). 

 

 

Garantie

Je kunt zonder risico starten: een garantie van 21 dagen!
Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online cursus. En daarom geef ik garantie. Als je na de 3e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze cursus, dan krijg je van mij je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. 
De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 4 en dat je laat zien wat je gedaan hebt. Tevens moet je de eerste 3 modules in de 3 weken hebben gezien en moet je de opdrachten volledige hebben gemaakt. Ook ben je actief lid geweest van de besloten Facebook groep die bij de cursus hoort, heb je alle opdrachten ter beoordeling gedeeld in de Facebook groep en heb je deelgenomen aan de Vraag & antwoordsessies die tijdens de eerste 3 weken hebben plaatsgevonden. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van de cursus al kan beoordelen of je Instagram wil inzetten als extra marketingkanaal om klanten te krijgen. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour