“Leer hoe je Facebook berichten maakt die tientallen likes & reacties krijgen. En nog veel belangrijker waarvan je volgers zo 'hebberig' worden dat ze metéén de fiets of de auto pakken en naar je winkel komen. Of naar je webshop gaan om te bestellen”

Wil je leren hoe je dit doet? Kom dan naar de workshop op maandag 30 oktober 2017 in Rijswijk


Herken je dit?


Ho stop, het kan anders!

Geef nog niet op, want ik weet dat er ook veel modeondernemers zijn die door goed gebruik te maken van Facebook, klanten naar hun winkel trekken. Sterker nog, mensen komen met de telefoon in de hand hun winkels binnen met de vraag: ”joh, heb je dat artikel van je Facebook bericht nog?” Hoeveel mooier dan dat wil je het hebben?

Ik zie aan de modewinkels die ik heb geholpen dat Facebook dus wel degelijk omzet verhogend werkt. En niet even, ook op lange termijn. Een aantal van mijn klanten verstuurd zelfs geen enkele flyer meer, terwijl ze voorheen er meerdere per jaar stuurden. Ze doen hun gehele marketing nu via Facebook en kunnen niet meer zonder.

Stel, ik zie iets gaafs op Facebook dat via een vriendin van mij gedeeld is, dan rij ik zo naar die winkel toe. Je krijgt dus met Facebook niet alleen bestaande klanten naar je winkel, maar zeker ook nieuwe klanten die concreet met een koopsignaal je winkel binnen stappen. Hoeveel mooier wil je het hebben?!


Ben je er klaar voor? Wil jij dit ook voor jouw modezaak?

Kom dan maandag 30 oktober a.s. naar deze unieke workshop waarin ik je ga leren WAT je anno 2017 / 2018 op Facebook moet doen om je bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten naar je winkel te krijgen. Ik ga je vooral leren HOE je dat op een slimme manier doet waardoor je enorm veel tijd bespaart.

We werken in een kleine groep van max. 12 modezaken en daarom is er veel tijd voor persoonlijke aandacht.

Na deze middag weet jij hoe jij met Facebook klanten naar je winkel krijgt

"Afgelopen najaar en dit voorjaar hebben we een gigantische + gedraaid die voor het grootste gedeelte is te danken aan Facebook. Nu we door Mirjam weten hoe Facebook werkt kunnen we voor dit jaar gaan snijden in onze traditionele reclame uitingen". Peter Kraan, Kraan Mode uit Aalsmeer


Voor wie is deze workshop?

Herken je je zelf hierin? Blijf niet aanmodderen, maar laat mij je helpen!

Ik heb de afgelopen jaren tientallen modewinkels en webshops succesvol geholpen om structureel meer klanten te krijgen via o.a. Facebook en ik weet daarom precies wat bij modewinkels wel werkt en wat niet. Deze kennis ga ik met jou ook delen.

Een klant van mij zei: "Facebook marketing kan je van iedereen leren, maar er is er maar 1 die daarnaast ook kennis heeft van de modebranche en dat is Mirjam".

Workshop Je winkel vol klanten dankzij Facebook


Praktische informatie

Wanneer: maandag 30 oktober 2017 in Rijswijk
Tijd: 12:30-16:30 uur
Waar: Laan van Vredenoord 33, 2289 DA Rijswijk (aan de A4 en op 5 min. van de A12)
Parkeren: onder het pand kan je parkeren
Aantal: maximaal 12 modezaken
Investering: slechts € 25,- zaalbijdrage ex. BTW.

Kom je gezellig samen met je collega, dan mag de 2e persoon uit het zelfde bedrijf GRATIS mee. Je plaats is gereserveerd na betaling van de factuur.

"Waar andere collega’s een dip in de omzet hebben, merken wij dat dankzij Mirjams hulp de omzet juist toeneemt". Ben Kooyman, Modestal 2.0 uit Putten

 

Wil jij ook een winkel en/of webshop bomvol klanten? Klik op de oranje button en geef je nu meteen op voor deze unieke workshop! Per workshop is plek voor slechts 12 deelnemende modezaken. Vol=vol. 

 

 

Tot maandag 30 oktober in Rijswijk. Ik heb er nu al zin in!