Belafspraak maken

“Wil jij ook je leveringen keer op keer metéén uitverkopen? Laat mij je leren hoe je dat doet m.b.v. Facebook & Instagram advertenties

Op dit moment zijn er nog 30 27 plekken beschikbaar

Je kan direct starten met de 12-weekse Cursus "Omzet verhogen met Facebook & Instagram advertenties" voor modezaken.

Er kunnen max. 30 modezaken mee doen, zodat ik iedereen persoonlijk kan helpen en met je mee kan denken. We gaan er samen voor zorgen dat je direct vanaf de start van de cursus veel meer gaat verkopen. Ik ga je hierbij persoonlijk helpen. Je krijgt 12 weken lang intensieve begeleiding van mij.

Wil jij aan dit selecte groepje meedoen? Klik op de roze button en vul je gegevens zodat ik je kan bellen.

Ik vind het heel belangrijk dat ik jou op de allerbeste manier kan helpen en daarom plan ik met iedereen die wil deelnemen eerst even een gesprek in. We gaan intensief samenwerken, dus ik wil dat er een match is tussen ons en dat jij ook echt het resultaat gaat halen wat je voor ogen hebt. Tijdens het gesprek beslis je of je met me wil gaan werken, of niet. En andersom. Dus je zit nog nergens aan vast.

Zodra je het formulier hebt ingevuld houd ik alvast een plek voor jouw winkel vrij tot je definitief ja zegt, want ik verwacht dat deze cursus, net zoals de vorige edities, heel snel vol zit.

Ik kijk er naar uit om je spreken!

Belafspraak maken