“Wil jij ook een continue stroom van klanten naar je modezaak krijgen m.b.v. Instagram? Laat mij je leren hoe je dat doet”

Zie je ook de enorme marketing kansen van Instagram? Zie je ook conculega's er gebruik van maken? Of zie je juist dat de kansen er liggen omdat andere modezaken in je omgeving nog niks doen met Instagram? En wil jij daarom juist een voortrekkersrol hebben zodat jij zometeen een voorsprong hebt op hen?

Instagram is een totaal ander medium dan Facebook. Je moet daarom wel weten wat je moet doen om er zo klanten mee naar je winkel te krijgen. En hoe je het moet doen. Allebei ga ik je leren tijdens deze unieke Instagram workshop speciaal voor modewinkels op maandag 3 augustus 2020.


Herken jij dit?


Hoe zou het voor je zijn als er iemand is die je in het hele proces je stap voor stap meeneemt, die alles uitlegt en er ook nog eens volop gelegenheid is tot het stellen van vragen?

Laat mij je helpen. Ik heb de afgelopen jaren honderden modezaken geholpen met het effectief inzetten van hun Instagram account voor meer klanten in hun modezaak.

Van lukraak berichten plaatsen hebben zij nu een Instagram account dat dagelijks voor klanten zorgt, waar mensen onder de berichten vragen of de items voor ze weg gehangen kunnen worden. Waar mensen uit zichzelf hun vrienden taggen waardoor de berichten ook bij die vrienden onder ogen komen.

Hoe gaaf is dat?

Dat is voor jou ook mogelijk! Wat voor hen werkt, werkt voor jou ook.


Ik wil je daarom van harte uitnodigen voor mijn Instagram workshop speciaal voor Modewinkels

Waarin ik je van alles leer over de techniek, over de juiste content, zodat je er de volgende dag meteen mee aan de slag kunt!  

Tijdens de workshop ga ik je vanaf de basis alles leren over Instagram marketing. De Instagram Workshop is opgebouwd uit een technisch deel en een marketing deel. Dat betekent dat het niet een workshop is van aanhoren en zelf na afloop nog niet weten hoe je iets doet. Nee, aan het einde van de workshop heb je een praktisch plan dat voor jouw modewinkel werkt!

Mogelijk heb je al een succesvol Facebook account en juist dan is deze workshop ook belangrijk voor je. Want Facebook marketing is een totaal andere tak van sport dan Instagram marketing.


We gaan het o.a. hebben over:


Ben je er klaar voor?

Wil jij in 1 dag de geheime marketingtrucs van Instagram leren? Hoe Instagram van een verzameling foto’s naar een converterende marketing tool gaat

Kom dan naar deze unieke Instagram workshop waarin ik je ga leren WAT je anno 2020 op Instagram moet doen om je bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten naar je winkel te krijgen. Ik ga je vooral leren HOE je dat op een slimme manier doet waardoor je enorm veel tijd bespaart.


Voor wie is deze workshop?


Je kunt niet om Instagram heen. Het is het medium van de toekomst. Je zult er vroeg of laat iets mee moeten. Neem dan een voorsprong op je conculega's en start vroeg

Ik heb de afgelopen jaren honderden modewinkels en webshops succesvol geholpen om structureel meer klanten te krijgen via Instagram en ik weet daarom precies wat bij modewinkels wel werkt en wat niet. Deze kennis ga ik met jou ook delen.

Deze online workshop is uitsluitend voor modezaken. Dat maakt ‘m zo uniek. We leren ook heel veel van elkaars vragen en voorbeelden. Het is een interactieve workshop waarbij leve vragen kan stellen en...waarbij je feedback krijgt op je huidige berichten en stories.

Een klant van mij zei: "Instagram kan je ook leren door te Googlen, maar ik ga naar Mirjam omdat zij met zóveel modezaken heeft gewerkt, dat ze precies weet wat werkt voor mijn modezaak.


Praktische informatie

Deze workshop is live online. En ja, ik hoor het je meteen al denken "ik hou niet van online, ik wil liever een workshop in een zaal". Snap ik, maar dat kan momenteel niet en misschien zelfs het komende jaar niet. Dus we hebben hiermee te dealen en het is niet anders. Je kan moeilijk een jaar gaan zitten wachten totdat we weer de zaal in mogen.

Ik heb dit jaar al meerdere cursussen volledig online gegeven terwijl mijn cursisten een live cursus in een zaal hadden gekocht.... Toch hoor ik van de meeste deelnemers dat ze het online minstens net zo fijn vinden. Geen reistijd van een uur of langer (en ook weer terug). Geen wachtrij bij het toilet, geen eindeloze file op de terugweg.

Het wordt een interactieve workshop waarbij je het gevoel hebt dat je bij mij in de zaal zit. Temidden van alle andere deelnemers. Daar mag je echt op vertrouwen. Het wordt geen workshop waarin je alleen maar moet luisteren. Net als bij een workshop in een zaal laat ik de deelnemers ook aan het woord en je gaat ook meteen dingen doen.

Naast dat ik je ontzettend veel leer belooft het ook gezellig te worden en zal er ongetwijfeld veel gelachen worden.

Datum: maandag 3 augustus
Tijd:
9:00-12:30 uur met diverse pauze’s

Investering: slechts € 49,- ex. BTW.

Wil je met meerdere personen deelnemen?
Dat kan! Voor elke extra persoon betaal je niets extra's. Let op: de extra personen moeten wel van hetzelfde bedrijf zijn.

Na het betalen van de factuur, ontvang je de link die je kan gebruiken voor de online workshop. 


Ben Kooyman, Modestal 2.0 Putten:
Waar andere collega’s een dip in de omzet hebben, merken wij dat dankzij Mirjams hulp de omzet juist toeneemt

 

 


Heb je zoiets van " daar moet ik  bij zijn", druk dan vandaag nog op de bestelknop. Ik verwacht dat deze workshop snel uitverkocht is. En zelfs online is er een maximaal aantal mensen dat ik wil hebben. Te laat reageren is is helaas pech hebben.


 

Heb je toch nog vragen of is iets niet duidelijk? Schroom dan niet en mail naar info@retailfans.nl