Latest Blogposts

Wat is jouw meest dringende vraag over Facebook?

Ik ga binnenkort weer een gratis online training geven.

Dit keer over:
Facebook succesvol inzetten voor je winkel.

Nu kan ik zelf een heleboel handige tips en trucs bedenken die jou beslist gaan helpen om van jouw fanpage een succes te maken.

Die komen er zeker, maar ik hoor liever eerst van jou waar jij tegen aan loopt bij het inzetten van Facebook.

Wie weet kan ik jouw vraag behandelen in de training.

 
Mijn vraag aan jou is daarom de volgende:
 

Wat is jouw meest dringende vraag over Facebook?

 

Of de vraag nou klein is of heel groot, maakt niet uit.

Je kunt me deze vraag stellen hieronder in een reactie.
Ik zou het leuk vinden als je me dit laat weten, zodat ik in mijn training zoveel mogelijk op maat voor jou kan maken.

Ik kijk uit naar je vraag!
Alvast bedankt.

 
Stel je vraag hieronder hieronder in een reactie

Mirjam helpt sinds 2012 mode retailers aan meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Facebook advertenties, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider.
Meer over

4 reacties op “Wat is jouw meest dringende vraag over Facebook?


Comment author said

Door Lisette op 24 april 2013 om 10:56

Ik plaatst 1x of 2x per week een bericht op mijn fanpage. Krijg alleen zelden een reactie op mijn bericht. Bericht wordt ook nauwelijks gedeeld. Hoe krijg ik meer recties en likes? Groeten van Lisette

 

Comment author said

Door Karen Veenendaal op 24 april 2013 om 11:03

Beste Mirjam, ik heb een vraag die niemand op kan lossen. Ik heb de naam van mijn bedrijf veranderd en wil dus ook mijn fanpage naam wijzigen. Is dit mogelijk?
Fijne dag en alvast hartelijk dank! Vriendelijke groet, Karen Veenendaal

 

Comment author said

Door Ada Krowinkel op 24 april 2013 om 11:57

Hallo Mirjam, Ik heb gemerkt dat als ik vrienden uitnodig tot liken via mijn zakelijke pagina, deze mensen nauwelijks tot niet reageren. Ik krijg de indruk dat het verzoek tot liken niet bij de mensen aankomt. Groet Ada

 

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.