Latest Blogposts

Klikbare Social media buttons maken

Het het is slim om bij je e-mail handtekening Social media buttons te plaatsen. Zo attendeer je de mensen die je e-mailt er op dat je ook een Facebook pagina hebt of dat je te vinden bent op Twitter. Heel veel mensen weten dit niet en daarom moet je ze er op attenderen. De kans dat mensen op je buttons klikken en zo even snel je pagina liken is groot.

 

Hoe maak je een klikbare Social media buttons?

Als voorbeeld een Facebook button. Ga naar Google en zoek op: "Facebook button png", pak een geschikt plaatje en bewaar de afbeelding. PNG afbeeldingen hebben geen achtergrond en zijn daarom ideaal om te gebruiken. Een PNG afbeelding herken je door de ruitjes achtergrond.

Verklein de button zodat hij goed bij je handtekening past. Zet de button bij je handtekening, selecteer vervolgens je button en ga naar "koppeling toevoegen". Hier kan je de url van je Facebook pagina intypen.

Controleer of je button nu klikbaar is geworden en of je inderdaad uitkomt op je Facebook pagina.

Mirjam helpt sinds 2012 mode retailers aan meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Facebook advertenties, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider.
Meer over

1 reactie op “Klikbare Social media buttons maken

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.