Latest Blogposts

Hoe voeg je een beheerder toe aan je Facebook pagina?

Je kunt aan de Facebook pagina van je winkel meerdere medewerkers koppelen. Handig, want dan hoef je niet altijd zelf de berichten te plaatsen of te reageren.

Als je een medewerker toevoegt kun je bepalen wat hij allemaal mag doen op de pagina. Zo kun je hem de zelfde rechten toekennen als je zelf hebt. Maar je kunt hem ook redacteur maken. Hij kan dan wel berichten plaatsen en reageren, maar bijvoorbeeld niet de instellingen wijzigen.

Hoe voeg je een medewerker toe?

  • Ga naar instellingen
  • Klik op paginarollen
  • Voeg het e-mailadres toe waarmee je medewerker in logt bij zijn of haar persoonlijk profiel. Weet je medewerker het e-mailadres niet? Dat zie je door even uit te loggen of naar je account instellingen te gaan en te kijken onder e-mailadres
  • Nadat je iemand hebt toegevoegd krijgt hij of zij een mail om het te bevestigen

 

Pagina beheerder toe voegen

 

 

Mirjam helpt sinds 2012 mode retailers aan meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Facebook advertenties, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider.
Meer over

GRATIS E-BOOK!
Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om mijn e-book gratis te downloaden
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Hoe voeg je een beheerder toe aan je Facebook pagina?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.