Latest Blogposts

Nieuw! Facebook berichten promoten op Instagram

Sinds kort kan je je Facebook berichten ook laten zien op Instagram. Zelfs als je nog geen enkele volger hebt op Instagram. Dat is toch gaaf?

Ik wil je sowieso aanraden om een Instagram account te beginnen, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Instagram is ontzettend in opmars en je bereikt daar vaak weer andere mensen dan op Facebook.

Als je net met je account begint heb je nog weinig volgers en zal je dus weinig mensen bereiken. Daar is nu een oplossing voor.

Je kan nu je Facebook berichten via een advertentie laten zien op Instagram. Je kan zelf bepalen aan wie je advertentie te zien krijgt. Denk bijvoorbeeld aan je huidige klanten die een Instagram account hebben, of aan alle vrouwen van een bepaalde leeftijd in jouw dorp of stad of aan alle volgers van een bepaald merk.

In dit artikel laat ik zien hoe je zo'n advertentie voor Instagram maakt. Dat doe je namelijk via Facebook. Ik heb 2 video's op genomen.

In de 1e video laat ik zien hoe je uit je mailprogramma de e-mailadressen van je klanten download en hoe je vervolgens upload in Facebook zodat je deze mensen als doelgroep voor je advertentie kan nemen.

In de 2e video laat ik je zien hoe je een Instagram advertentie maakt. Moeilijk? Als je mijn instructies volgt kan jij dit ook binnen no time doen. Succes!

 

 

Heb je vragen over dit soort advertenties of een andere vraag over adverteren of Facebook? Plaats dan even een reactie onder dit artikel.

 

Wil je meer van dit soort Facebook tips?

Download dan (gratis) mijn 25 Facebook tips die zorgen voor meer likes, reacties en delen. En nog belangrijker...voor meer klanten en omzet. Klik hier en ontvang ze gratis

25 Facebook banner

 

Mirjam helpt sinds 2012 mode retailers aan meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Facebook advertenties, Instagram & nieuwsbrieven. Mirjam studeerde modevormgeving aan de modeacademie Marja van Riel in Rotterdam en daarna aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht. Ze heeft voor diverse modemerken gewerkt als ontwerper/ stylist en 10 jaar op de winkelvloer als verkoper, inkoper & bedrijfsleider.
Meer over

1 reactie op “Nieuw! Facebook berichten promoten op Instagram


Comment author said

Door Nicolette op 28 augustus 2016 om 09:38

Dank je voor deze video. Dat ga ik dan binnenkort eens uitproberen om een advertentie alleen op Instagram te zetten en de adressen van mijn mailinglijst te gebruiken. Heb ik nog nooit gedaan.

 

Plaats een reactie


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.